Artikel

Halaman ini ditujukan sebagai pusat tautan ke artikel-artikel yang disimpan di KomuniKids.

Satu Balasan ke Artikel

  1. Hery Sudjana berkata:

    geus langka teuing geus eweuh dikieuna kaulinan barudak jaman baheula tong boro jaman indung kuring keur leutik, dalah jaman kuring keur bolon ge geus tara nenjo najan aya nu midangkeun ngan saukur acara upacara nu sipatna seremonial kaditunamah les deui. padahal ceuk pamadegan kuring eta kaulinanteh bisa ngajadikeun panguat ,pamupuk, sikep, tekad ucap laku lampah nuluhung pinuh ku pangarti anu mandiri ,uteuk jeung pangabisa nu masagi . sipatna hanteu asal atawa ceuk basa ayeunamah (instan). jauh jeung kaayaan kaulinan barudak ayeuna nu sagalana geus nyampak kari am lir ibarat kadaharan na alas kari ngahuapkeun …. eeeuuuh … waktosna se ep, … cag heula ( nyambung )
    heryadul,nyoreang lampah katukang.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s